Money aint a thang when you party with me

Fan i helvete.
Nu gjorde jag ett impulsköp igen. Skulle in på Elfynd och kolla lite, kommer ut med en laptop för 7 bagisar på avbetalning. Jag ser USA resan rinna ur mina händer tillsammans med min självkontroll. Vad ska jag med den till? Det är enbart pga lathet, men fan just nu känns det bra, får ge det ett par veckor. Kanske är jag nästa offer i Lyxfällan. Jag ser framför mig Mattias sitter och ojar sig, o fyfan, det här ser inte bra ut, du måste sälja allt du äger. Avbetalningar, lån, aj aj aj. Sen klipper han mitt visa kort och ger mig en ordentlig avhyvling och lektion i ekonomi. Jag skäms.

Jag kan ju alltid googla fram lite bilder från USA och drömma mig bort.

Cleanin up my closet

Det går jävligt lätt att städa till den här låten, det sköter sig själv i princip.


Still countin

Det var ett jävla nerräknande på folk nu för tiden.

Om 2 dagar åker jag jorden runt, har sparat i 4 år och levt på bröd och vatten, hihi
9 dagar kvar, åhhh jag längtar, ska flytta till storstaden, kommer hem på juldagen
13 veckor kvar sen kommer jag in i puberteten, spännande!!!11!1!

Kanske ska följa strömmen och börja räkna ned jag med.

Ååååååhh om 45 minuter ska jag borsta tänderna och gå till sängs, livet leker verkligen nu.
6 timmar kvar, sen ska stiga upp för att gå till arbetet som jag har varit på i 4 år nu.
Om 3 dagar ska jag på en weekend till Harrys.

Outlaw

Jag gillar inte att så många mäniskor  tackar för att man släpper över dom på ett övergångsställe. Jag menar det är ändå en lag som säger att man ska göra detta. Ska man då i fortsättningen tacka en rånare för att han inte blåser skallen av en när man ligger där på golvet med händerna över huvudet. Eller high fajva med en våldtäktsman för att han fick avbryta våldtäkten när en skara med folk gick förbi, Fan va schysst polarn, här, ta lite pengar och köp nått fint till frugan.

Tack för mig

It must have been love

Ännu en söndag avklarad. Jag, Robin och Mange kollade på se7en, delade på 4.5 liter läsk och ett paket kex med brie.

Vem sa att jag inte var romantisk?

Party on duuude

Då var det dags igen, ny helgdag och nya (val)möjligheter. Sprit eller öl, salong eller drägg, trevlig eller fuck the world.
Frågorna är många, än så länge är svaren få men jag tror det lutar åt B alternativet på samtliga frågor.

Nu kör vi.

Skenavrättad.

Jag har ärvt ett tix eller en tvångstanke av mitt ex. Den kom inte när vi var tillsammans, då störde jag mig på den och förstod inte varför hon höll på så. Men sen för en vecka sedan så gör jag exakt samma sak och jag vågar inte sluta, tror att jag kommer att råka illa ut då. Det handlar om att jag inte kan ha volymen på stereon på ojämna tal (vilken jävla idiot jag låter som nu) Jag försöker lite då och då att sätta den på 37 men det går fan inte, tar inte lång tid innan jag måste ändra. Jag brukar utsätta mig för tester ibland, det är en annan tvångstanke som jag har haft med mig sen barnsben. T ex när jag bodde hemma så kunde jag tänka för mig själv, jag måste hinna upp för trappan och slänga mig i sängen innan jag räknar till 10, annars kommer jag att dö inom en vecka. Så här håller det på fortfarande, och det är just grejen med att hinna till grejer. Jag har inte misslyckats än, men man sätter ju sin egen tid och den kan man ju sätta lite längre än vad som krävs eller så räknar man bara sakta.

Vad händer om jag misslyckas då? Jag snubblar, bryter benet och hinner verkligen inte fram.

Det knackar på dörren, där står en lång man med en portfölj i handen, stiligt klädd i svart kostym, han ger mig en blick och jag nickar tillbaka.
Han går in genom dörren, han säger ingenting, vi vet båda vad som ska ske.
Jag går in i storarummet och sätter mig på soffan, han går ut i köket och lägger portföljen på köksbordet.
Öppnar portföljen med sitt kodlås, han tar försiktigt upp sin glock och skruvar på ljuddämparen.
Han sätter sig i soffan, putsar av sin glock med en tygtrasa, det är dags säger han med en mörk röst.
Jag sätter mig på knä på golvet, hör stegen bakom mig komma närmare, känner den kalla glocken mot mit bakhuvud.
Han trycker på avtryckaren, jag hinner inte reagera. Parkettgolvet får en lite rödare nyans än förut.
Mannen stegar ut genom dörren för att utföra nästa uppdrag åt tvångstankeguden.

Freakshow

Var inne på ett ställe idag där dom tillverkar hörlurar, medans jag väntar på att få en signatur på fraktsedeln så hör jag en massa oväsen. Jag tittar runt lite, där sitter kanske 20 personer på varsin arbetsbänk. Jag undrar vad dom håller på med, dom sitter och stirrar rakt ut i tomma intet samtidigt som dom klappar händerna några gånger framför ansiktet.
Det såg ut som att dom hade blivit hypnotiserade och blivit fråntagna den egna viljan. Där satt dom säkert 24/7 i sin trans medans chefen satt en trappa upp och blickade ut över sina zombies, snart har jag en armé tillräckligt stor för att ta över hela världen, mohaha skrockade han.

Lämnade stället med en massa obesvarade frågor, vafan gjorde dom egentligen?

Är dom dumma i huvudet?
Är det ett slags samhall arbete?

Lite senare fick jag svar, självklart testade dom hörlurarna så att dom säkert skulle absorbera bort ljudet.

Det är nog jag som är dum i huvudet ändå.

Har hittat mig själv

Idag så jävlar hände det.



Sålde Rock Band idag, trött på pytt i panna, trött på att leva i skam men framför allt trött på att inte kunna köpa det jag känner för spontant. Rock Band var just ett sånt här köp, ingen långvarig glädje men fan vad roligt vi hade de tre bakfulla timmarna den söndagen. Kebab pizzan inbringar inte heller någon långvarig glädje, 20 minuter ungefär, men när jag hade den framför mig var jag så glad. Kände mig som en nekrofil som fått en veckas praktikplats på bårhuset, det blir en jävla massa njutande men det tar slut lika fort. Jag tror att jag har hittat min thang, min nisch och det är nog just dessa köp, snabb men otroligt intensiv glädje.

Im riiiiiich biiiiatch

Eeeeeeeemil

Har en go granne som bor rätt över mig, skulle tippa på att han är någonstans i 30 års åldern. Han spelar lite högre musik än alla andra, men det är inte vanlig musik som ekar ut i trappuppgången. Han brukar spela Astrid Lindgren låtar, Pippi, Emil osv.
För två dagar sen när jag skulle sticka och träna vid halv sju så har han snappat upp ny musik. Det hörs verkligen ut, jag står och funderar, är det rätt låt jag hör att han spelar? Javisst är det de, Sankta Lucia på högsta volym.
Tillägas skall att min granne är utvecklingsstörd.

Ska jag ta fram min gamla stråkvast och dunka till i väggen? Har alltid velat göra det.

Li ving the dream

Jag och Ozy pratade lite efter jobbet igår i vanlig ordning. Han har börjat plöja igenom Entourage och sa Fan vad jag önskar att man levde det livet.

Jag har precis börjat kolla på O.C för andra gången och tänkte, fan vilket soft liv.
Så här ser det ut när familjen Cohen kollar ut genom fönstret.



Jag kollade ut genom mitt fönster, vad ser jag, en övergiven trädgårdsfirma, snöblask, mörker och kyla.
Lite som att se döden rakt in i ögonen.



Det är nära nu

Enformigt

Jag går nu in på min sjunde dag då jag äter pytt i panna till lunch. Tycker fortfarande att det är lika gott som alltid och har absolut inte tröttnat på det. Men känner mig lite tragisk ändå, 7 dagar och då har jag 2 kvar med samma sak på menyn.
Som sagt så har jag det lite knackigt med pengar just nu men jag har 3kg pytt i panna i frysen. Det känns som att jag bodde i ett u-land, röda korset bilarna kommer med bröd varje dag klockan 10, hela kvarteret samlas och trängs bara för att få sig varsin brödbit, men jag är trött på den här jävla brödbiten nu, jag vill ha förändring i vardagen, bestämmer mig för att på fredag då sätter jag mig på en flyktingbåt till ett bättre land. Ett rikare land.

Jag vet att Ozy och Robin har också fått i sig mycket pytt i panna de här veckorna. Ozy tar det dock steget längre, han orkar inte steka den utan kör den rakt in i mikron. Finner detta mycket vidrigt. 

Jag lovar er att han även har haft denna tanke eller förmodligen så har han nog redan testat det.
"Fan man kanske skulle käka den rå istället, då tar det ännu mindre tid, och jag kan äta direkt ur påsen för att slippa disk.

Boa



Det här är min kompis Fredrik, han kom instaplandes vid 6-tiden när jag, Mange och Ozy satt och kollade på fotbollen i lördags. Han var även lite fullare än alla andra. Där sitter vi nyktra med en jätte full kille som gillar att ta tag i diskussioner. Ibland har han bra åsikter men ganska ofta lite väl extrema eller inte så genomtänkta. Jag och Ozy pallade trycket eller vek ner oss är nog bättre formulerat medans Mange började supa. Fidde är verkligen duktig på att dricka om detta nu går, jag känner verkligen ingen annan som kan komma in på en förfest med bara en flaska whiskey och dricka rätt upp och ner ur flaskan. Ibland så kör han ju även bag in box vodka och blandar 70/30 med juice. Vet inte om han blandar med juice pga färgen eller smaken, det känns som att det lutar åt färgen.

Hade Fidde varit med i Heroes så hade hans kraft definitivt varit att supa ner dom andra under bordet.

Var signar jag för IOGT-NTO?

Jag lyckades ganska bra igår tycker jag. Var fantastiskt sugen på att dricka men tog mig samman och har nu haft en helt alkoholfri helg. Jag körde hela kvällen igår, var hemma vid halv 4 snåret men gick och la mig vid 4.

Jag fick tillslut ihop;

350:-
En snusdosa
En kebabpizza
3 värmeljus

Nu ska vi nog överleva resterande vecka.

Sex

Då har man jobbat över 15 timmar denna veckan, nästa månad kommer jag att känna mig odödlig.
Ska åka och knulla Robin och Ozy i Fifa 09 nu, det blir det närmsta sex jag kommer denna helgen.

Frågan är vilken känsla som är bäst?

Förra årets mest sålda julklapp?



Det här måste ju vara 09's svar på trucker kepsen, tamagotchin eller hockey bilderna.
Ser dom överallt.

Note to myself; Det går inte röra om i pytt i pannan med en smörkniv av plast, den smälter då.

Missa inte Ö-rådet på Fredag

Tillgängligt belopp; 5kr.

Jaha då blir det en kanonavslutning på månaden igen. Jag har sprungit igång hamsterhjulet igen och är nu tillbaka helt i vardagen. Kan inte det här jävla hjulet spåra ur någon gång så man kommer nån vart i livet. Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle kolla mitt konto på lunchen idag, hade tänkt att handla det jag inte fick med från förra gången. Räknade kallt med att jag skulle iaf ha 1000kr kvar (minst). 5kr hade jag, 10 jenga, en snusklubba, dith's garderob fylld med alla hans kläder. Ja det är väll vad jag har råd med i det här läget.

Vad händer i helgen då? Jag hade en vision, en uppenbarelse, kanske bara en tanke men ändå, det hade varit starkt av mig om jag hade klarat av att vara nykter januari/februari. Detta hänger dock mycket på mina kompisar, för jag klarar inte det här själv, ska bolla lite idéer.
En annan tanke som slog mig var, nu är det fan dags att spara pengar. Det tror jag nämligen jag ska göra också, ta några skitmånader nu och jobba över så in i helvete för att sedan åka till USA i 2 veckor. (Detta är inget fyllesnack)

Ja i helgen kan alla fattiga komma hit så leker vi Robinson, vi har varken mat eller pengar. Vi skapar pakter och röstar ut varandra på fredag då det är löning. Harald Treutiger är på, frågan är, är ni?

Hej jag heter Robert och jag är en vampyr

Något hände med mitt kranvatten för cirka en månad sen, det går inte längre att dricka. Det smakar blod.
Hade jag nu varit vampyr så hade jag fömodligen varit i paradiset, hade stått under kranen, druckit och sen skrattat högt och sagt till mig själv Living the dream, L I V I N G the dream.
Så är nu inte fallet, jag kan inte dricka det längre, det går bara inte. Men allt ont för något gott med sig och jag har nog räddat både juice och saft branschen ur finanskrisen.

Jag funderar var kommer denna smaken ifrån, den var inte där när jag flyttade in direkt. Är det någon som har dumpat ett lik i vattenbrunnen? Frågorna är många, svaren är få.

Jag ska spinna vidare på detta.

Blogg

Jag läser en del bloggar själv dagligen. Dom flesta för att jag tycker det är underhållande och roligt.
Exempel på dessa bloggar är hela 1000apors sida, min gode vän Ozy's och Klimpens.
Men sen läser jag även bloggar som jag hatar så jävla mycket. Som väcker så otroligt mycket känslor för dom är så fruktansvärt dåliga, dom kan näst intill förstöra min dag och verkligen få mig att tveka på människans framtida existens. Exempel på dessa är oftast dom största bloggarna, blondinbella, storstadspojken. Storstadspojken som kan skriva ett inlägg om att han har köpt en ny penna och får kommentarer som "åå vilken fin penna" "å en sån penna har jag med, jag älskar dig". Det är inte bara han som är totalt körd i huvudet utan även dom som läser skiten och tycker att det är bra. Jag har även en del kompisar som har börjat skriva, som jag inte heller tycker är bra men läser ändå av någon anledning.

Detta får mig att fundera, har jag någon som läser min blogg varje dag för att den är så jävla dålig?

FU Skåne

Djur reagerade före jordskalvet
En häst kallsvettades, en hund lyssnade mot marken, en kanin for runt i sin bur. Enstaka berättelser tyder på att djur anade jordskalvet i Skåne i december i förväg, men en mer systematisk bild ger kanske några GPS-försedda kossor.


- Många berättar om hundar som börjat morra och skälla, någon berättar om en undulat som reagerade kraftigt och började flyga i sin bur, säger Anna Hadders.

Läste detta i KvP idag, vilket jävla skitsnack det känns som. En undulat som började flyga runt i sin bur? Det kanske mer har att göra med att han är instängd på en jävligt liten yta i 24 timmar om dygnet. Synd att det fruktansvärda skalvet inte skakade bort hela Skåne

Virus

[17:09:37] !     Greta sexy skriver:
Hi, this Greta. I am looking for new friends. U can see at me here: http://datingiseasy.net/girlse8a/idsabe5/.

Återigen ett fantastiskt försök att ge mig virus. Snäppet bättre engelska denna gången.
Om man ska försöka kan man då inte ta ett bättre namn som klingar lite bättre än Greta sexy?

You may take my life but you will never take my FREEDOM!

I-lands Problem

Jag kan inte kolla bilder på facebook, då hänger sig min data. Nej det är ingen skrivmaskin jag sitter på, men kan det vara en sorts spärr som tror att jag är någon stalker eller fluktare?

Har jag någon data hacker som kan hjälpa mig?

Big spender

Jag lyckas igen.

Igår var jag på City Gross och skulle "storhandla" det är väl en definitions fråga men i mina ögon så var det precis vad jag gjorde. Lägger upp varorna på bandet och ska betala, men det är något som fattas, min plånbok. Letar och letar men hittar ingen, säger till kassörskan att jag förmodligen har tappat den i bilen. Går ut till bilen och märker att här ligger ingen plånbok heller, jaha hur löser jag detta?

Ringer till pappa och frågar om han kan komma upp med pengar, vilket han är så snäll som gör.
- Hur mycket ska du ha?
- Ja 300 borde räcka

Jag tar emot pengarna och pappa åker tillbaka till jobbet. Går in mot kassan och ska betala för att mildra lite av denna pinsamma stund.

-Jaha 360kr blir det
-Eh jaha, ja just det du kan lägga bort sköljmedlet och hushållspappret, tjejen hade tydligen redan köpt det
-Jaha då får vi göra om det här, 294kr blir det då

Sen sträcker jag fram mina 3 hundralappar och frågar mig själv, förstod hon att jag hade gjort bort mig igen?
Förstod hon att jag aldrig hittade min plånbok och hade ringt efter back up, såg hon på mig att jag inte ens har någon flickvän?


Time to say goodbye

Steg precis upp, det känns som att jag bara har sekunder kvar att leva. Är det cancer, pesten eller digerdöden frågar jag mig själv. Ska gå och lägga mig igen, vaknar jag inte upp så älskar jag er allihopa.

Eller är det bara feber?


Mitt sanna jag

Helvetes jävlar, kärnor i clementinerna igen.

Väntar bara på att frugan ska komma hem från spinningen, då sitter jag där i soffan, släckt ner hela lägenheten. Det är helt tyst, det enda som låter är bältesspännaren som slår till mot min handflata. Det låter lite som att jag sitter och applåderar åt mig själv, men det trodde hon bara första gången. Hon vet mycket väl vad som väntar när hon öppnar dörren.

- Är det kärnorna igen?
- Inte den tonen tack
- Jaha då blir det livremmen igen?
(Vi brukar kalla den så för att jag en gång var nära att ta ett liv med den)
Jag nickar och vi går in i sovrummet.

Ska det vara så svårt att förstå att jag inte gillar clementiner med kärnor? Är det för mycket begärt? VA!?!?


The drugs will work

Det var riktigt tungt att jobba idag, fyfan för denna dagen.
Tror att jag har fått feber med, det definerar jag på tre saker; frossa, ont i leder och jag tycker inte om snus när jag har feber.
Vad ska man med en termometer till? Det är bara till att fråga sig själv om dessa tre symptom stämmer, då har ni feber.
Har börjat trycka i mig både Kan Jang, C-vitamin brus och äter clementiner som om att det vore min sista måltid.
Hade min gamla tränare Göran hört detta hade han sagt som han brukar göra när det gäller skador och sjukdomar
"Det sitter bara i huvudet"

Ska lägga mig på soffan nu, jag, mina smörpopcorn och en kanna saft. Ska tycka så otroligt synd om mig själv också, jag kommer ligga här likt en pillerknaprande pundare, bara för att få hoppas att denna gången "The drugs will work"

Skämmes ta mig fan

Skulle vilja säga att jag precis gjorde bort mig igen, åter inom jobbet.
Jag skulle ringa en kund (det låter kanske som att jag är någon viktig säljare eller husdoktor men jag kör faktiskt budbil)
Jo, jag skulle ringa för att boka en tid för avlossning av ett paket.
Ringer telefonnumret som står på lappen och svarar gör någon Emma. Hon låter, vad jag uppfattar som 10-15 år, svajjig röst lite sådär.

- Hej det är Emma
- Har du mamma eller pappa hemma?
- Eh ne, vad gäller det?
-  Jo jag skulle lämna ett paket till någon Niclas
- Ja det är min man
- Eh jaha, är han hemma då?
- Ja vänta lite

Varför i helvete kunde jag inte bara frågat efter denna Niclas?

Kiro

Idag skriver vi historia.

Det började i torsdags, vi började spåna på en ny grogg, den ska smaka cheesecake.
Idag skred jag och Robin till verket, här följer inköpslistan;

12 ägg
70 cl Explorer
Vaniljsocker
Mjölk
Grädde
2 paket philadelfia ost

Nå hur smakade den?
Inte fan smakar den cheesecake iallafall, inte så gott heller för den delen.
Har dock sagt till folket att jag tycker den är go som fan, vet inte om Robin tycker den är god heller för den delen, men vi sväljer aldrig stoltheten.
Nu sitter vi här med en hel jävla skål med Kiro (som vi har döpt den till) att dricka upp.

Nu kör vi.

09 baby är mitt jävla år

Nu har "julstressen" lagt sig, 2008 är passé, och det är bara att välkomna 2009 med den gammla klyschan, nytt år och nya möjligheter. Nyår firade vi uppe i Stockholm, jag och mina bästa vänner.
Jag har sällan haft så roligt som på den här ledigheten, visst jag har inte fått så mycket uträttat, jag har brännt en jävla massa pengar och jag får leva resterande dagar likt en luffare som har tappat sin kappsäck.

Idag ska vi nog fira in det nya året, kan bli så att vi firar in det på Lördag med.

Visst kan man ha kul utan alkohol, men varför inte ha så mycket roligare med?

RSS 2.0