Förlåt till alla mina fans

Har varit fantastiskt dålig på att uppdatera så här i juletider. Men jag har ju lov, vad skulle jag annars göra uppe vid halv 4 en Söndag? Känner själv att jag ska kicka igång efter nyår då verkligheten knackar på dörren. Fan va gött det hade varit att inte släppa in den jäveln.

Fick förresten en kommentar om mitt inlägg om gävle-bocken, den tändes tydligen på imorse.
Skippa den nästa år tack.

Vi hörs efter nyår.

Fan vad gött att äntligen slippa betala för det.



Helt gratis, är inte motsatsen olagligt och kallas för prostitution?

Måndag

Sitter här med en liten lätt släng av ångest. Varit uppe sen halv 7 och inte sovit en minut inatt. Orsaken vet jag inte.
Av någon anledning har jag även tagit ledigt från jobbet idag, förstår inte varför, ingen annan är ju ledig idag?

Nu sitter jag i min ensamhet, känns lite som att jag har blivit av med jobbet.
Får känslan av att jag bara vill sticka ner till arbetsförmedlingen som jag alltid gör på måndagar för att det ska se bra ut med nya jobbsökningar. För att sedan hämta ut alla mina bidrag och a-kassa och skratta hela vägen till banken. Kommer hem till mina 2 barn och fru som också är arbetslös. Tar på mig mitt wifebeater linne och går lös för att inte maten står på bordet.

En vanlig måndag helt enkelt

Ny naturkatastrof i Skåne.

I tisdags slog nyheten ner som en bomb, den lamslog hela Sverige. Jordbävning i södra Sverige, det är ju inte möjligt?
Uppbyggnadsarbetet har varit i full gång hela onsdagen, skånes befolkning hjälpte verkligen till med arbetet, det gick långa korståg, rättade till varandras tavlor, tog hand om folk i chocktillstånd.

Sen imorse, då hände det som inte fick hände. En ny naturkatastrof.
Vid 11 tiden svepte en tornado in över Påarp. Liksom jordbävningen så kom denna som en total chock.
Vi har fått tag i Stina Claesson som är boende i Påarp och är en av dom som drabbades värst.

  Vi får vänta i någon timme på intervjun, Stina måste samla mod, vi har förståelse.

Stina, vad var det som hände egentligen?
Jag och barnbarnen var ute som vanligt på torsdagen och lekte kull, plötsligt får jag syn på tornadon, "shit tänkte jag, den är ju större än Turning Torso" Sprang in med barnbarnen , vi sprang ner till källaren och bad till Gud. Bara han kunde rädda oss nu.
Var det någon som kom till skada? Huset ser ju inte ut att ha påverkats.
Ingen skada direkt, men det är ju en väldigt traumatisk upplevelse, tänk dig själv, sitta nere i källaren och trycka och du har en stor jävla tornado som drar rätt över hela huset. Rutorna skakade..... ursäkta jag klarar inte det här

Vi väntar ett tag, sen kan vi köra igång intervjun igen.

Så tornadon blåste rätt över huset?
Ja, fyfan, vilken lurig jävel
Barnbarnen hur klarade sig dom då?
Jag har tagit dom från dagiset, det blir inget med det längre. Dom ska sitta och prata med en psykolog, det behöver dom efter detta.
Men om man räknar skadorna på huset, vad kan det ha gått på?
Ja, jag hade ju tvätten ute, den tog hela skiten. Min oranga favvis tröja är spårlöst borta. Mitt vita linne är ju kvar, men ruskiga gräsfläckar på det nu alltså. 200 spänn kan man nog räkna på iallafall, rätt i sjön, käpprätt åt helvete. Fyfan jag orkar inte med mer katastrofer. Röda Korset kan dra åt helvete, har försökt att få stöd därifrån, men dom hade tydligen något projekt i Afrika, va fan är det?
Jag tror vi får tacka för intervjun där
Tack själva


Old school

Köpte precis werthers kola och julskinka, vart hämtar jag mitt pensionärsbidrag?

Marina Plaza

Det har nu gått 3 veckor sedan firmafesten i Helsingborg och jag har fortfarande inte orkat ringa till Marina Plaza och be dom skicka min laddare. Kan inte skylla på att jag inte haft tid, för är det något jag har så är det tid. En gnutta lathet och lite fel prioriteringar kan jag nog skylla på. Jag har fått låna en kompis laddare i 3 veckor nu, har funkat kanon för mig men nu behöver hon ha tillbaka den. Vad gör jag nu?

Min lösning på problemet blev så här; Tar tillbaka min förra mobil från min bror som han har lånat eftersom att hans har gått sönder. Ni tänker; Du som har så mycket tid, varför ringer du inte bara hotellet och be dom skicka den?
Jag hinner faktiskt inte idag, ska spela playstation 3 och äta pizza.


Gör ett försök, om det nu mot förmodan skulle vara någon från Marina Plaza som läser denna bloggen så kan ni väll maila mig om laddaren, tror det blir lättast så för båda parter.

Eller om någon har en laddare till en LG KF700 över, just holla at ya boy


Kommer förmodligen att vinna en Iphone

[email protected] säger:

Hey damockasin this site i found is giving away 1 of 3 phones if you pick the right one in the picture, I won an Iphone and it's being shipped to me, hurry and go try it before they give them all away go here http://jaggillarskorpor.colzop.com


Herregud vilket erbjudande, kan knappt hålla mig från att klicka på länken.


Earthcake

Fick höra att jordbävningen även drabbade Värnamo vid 6 snåret. Var det någon som märkte detta? Eller är det hela som vanligt överdramatiserat. En höna av en fjäder så att säga.

Jordbävning då begär jag väll iallafall minst att jag ska vakna upp ur min skönhetssömn, springa till vardagsrummet och rädda det jag kan, springa in till grannen och väcka alla, springa ut med bebisen i min famn, ut från huset för att få se det fasansfulla, hela Värnamo har blivit till en enda stor ruin. En stad i smulor.


Mailbomb

Inkorgen (3593)
Skräppost (7)

Funderar starkt på att byta e-mail adress. Eller ta en semestervecka och bara rensa lite.

Bandsågen

Det spårade ur lite i Dennis kommentatorsfält på facebook idag,


Dennis sågar träplankor i bandsågen! 19:31  - 28 kommentarer 

Robert klockan 17:47 den 15 december Du får fan inte röra bandsågen, är läraren med? för du vet att det är jävligt hårt. Ingen förutom Slöjd-Anders rör bandsågen. 

Dennis klockan 17:57 den 15 december Trä-Hitler kallade vi våran slöjdlärare på lågstadiet. 

Jonathan klockan 00:40 den 16 december han bor här i området och använder cykelhjälm. det säger ju det mesta   

Robert klockan 00:41 den 16 december Tycker fan att det är respektlöst att använda bandsågen 

Jonathan klockan 00:41 den 16 december han får nöja sig med sticksågen   

Robert klockan 00:43 den 16 december Ja, bandsågen fick man inte ens snegla på, då fick man sig en lusing 

Jonathan klockan 00:44 den 16 december förbjuden frukt så att säga   

Robert klockan 00:46 den 16 december Rör du så dör du 

Jonathan klockan 00:52 den 16 december och det är det värt!   

Robert klockan 00:55 den 16 december Har fortfarande inte vågat närma mig en, får hemska flashbacks.
Men min största dröm är att någon gång få såga igenom en planka, göra den till smulor. Det är med på min att göra lista. 

Jonathan klockan 00:56 den 16 december det ljuvliga ljudet av stål som skär genom trä...   

Robert klockan 00:58 den 16 december Pornografi i mina öron 

Jonathan klockan 01:00 den 16 december http://www.blocket.se/vi/19504091.htm?ca=17_s
shall we?   

Robert klockan 01:02 den 16 december Det är ju bara en 3 fas motor 

Jonathan klockan 01:03 den 16 december den är ju nyss monterad så den lär hålla för ett antal playwoodskivor   

Robert klockan 01:05 den 16 december http://www.blocket.se/vi/17915051.htm?ca=19_s&last=1 här har du, det är den nya 2KW motorn också, 2 plankor samtidigt, inget hinder för den här maskinen 

Jonathan klockan 01:07 den 16 december det är ju en metallsåg. vi kan modda den kanske?
bara att koppla av kylsystemet så vi slipper all kylvätska och höja hastigheten lite. sommarprojekt!   

Robert klockan 01:08 den 16 december Har läst lite på flashback om detta, det var 2 personer som försökt sig på, båda dog. 

Jonathan klockan 01:09 den 16 december de dog för en ädel sak. hur många har inte kämpat för att kunna såga snabbt och effektivt?..vad hette han i tyskland, nått med H..hmmm   

Robert klockan 01:10 den 16 december Det var bröderna Heissler, 2 adelsmän som lagt ner hela sitt liv i projektet, dom hann inte ens börja med generatorn. Vi måste vara säkra på detta 

Jonathan klockan 01:12 den 16 december ja just det, jag tänkte på hitler. han dog ju när han trimmade sin pelarborr i bunkern -45...ja vi är ju säkra, har aldrig varit såhär säker på något i hela mitt liv. håller på med skisserna nu   

Robert klockan 01:14 den 16 december Just det, såg den dokumentären om att historien om Hitlers död var iscensatt. Dom skjöt han i huvudet efter han trimmade borren. Har med börjat med lite skisser i paint, har inte vågat visa för någon än. Men det känns som att du är min försvunna bandsågsbroder. 

Jonathan klockan 01:16 den 16 december paint är det ultimata verktyget. ja ryssarna tog ju med sig borren till moskva och gömde den, sen påstod de att han tagit självmord.
det är lustigt att vi inte talat om bandsågar innan. du har väl också Bandsågen som stjärntecken?   

Robert klockan 01:18 den 16 december Just det så var det ja. Ja jag har den inte bara som stjärntecken, har en stor bandsåg tatuerad över hela ryggen, har döpt om mig till Band i förnamn, Såg i efternamn. Så jag är en ganska hängiven groupie till bandsågen 

Jonathan klockan 01:21 den 16 december då talar vi samma språk så att säga. var i slagsmål med ett par sticksågskillar häromhelgen   

Robert klockan 01:23 den 16 december Ja är så jävla trött på dom, har bråkat med dom sedan barndomsben. Imorse när jag vaknade så låg det en död sticksåg jämte mig, fick panik och slängde ut den genom rutan. 

Jonathan klockan 01:27 den 16 december ja det är sjukt. i helgen fick vi nys om att sticksågsgrabbarna, vill inte nämna namnen, satt på en lokal pub. vi stormade skiten med sågblad och glasflaskor, slutade illa för deras del.   

Robert klockan 01:28 den 16 december Jag ringer dig imorgon, vi behöver kalla till ett möte.

Iz

Sjukt tjock kille, snäppet större skräll än att Paul Potts kunde sjunga. Denna jävla låten, har gått med den i huvudet hela dagen. Skulle vilja dela en pizza med denna killen, kanske 2.

http://www.youtube.com/watch?v=PL-uL2M3xvM



Hoooot daaamn. Han måste knäckt ett par ukuleles i sina dagar, eller slarvat bort dom mitt under uppträdandet.

Pistolmannen




Var det de bästa han kunde komma på? Överskottsbolaget? En affär näst intill utan kunder, och de kunder som väl handlar där är där för att fynda billig mat eller billig militärutstyrsel. Kan tänka mig han fick med sig en daim och lite gammalt militär smink, Vilket jävla kap för att riskera fängelse.

Miracle Berry Tablets

Igår stod Filip för förfesten, rutinerna var som vanligt, kolla på fotboll, spela fifa och drick en satans massa öl.
Efter ett tag tar Filip fram några tabletter som han köpt på internet, just då så lät det bara spännande och roligt.
Nu tror ju ni att han langade upp ett par kartor med LSD på bordet, men nej, detta är bättre,
Det är några tabletter som ska ta bort allt det sura och beska ur saker och istället göra det sött. Alltså, det som i vanliga fall smakar äckligt smakar som en sommar äng på en tablett. Miracle Berry Tablets hette dom.

Jag fick vara försökskanin, hade den på tungan i några minuter och lät den smälta. 
Började med att testa att dricka öl, jag blev så jävla förvånad av smaken, går inte beskriva men ölen smakade extremt sött. Det kändes fruktansvärt coolt. Dom andra blev hypade och ville med testa.

Men detta var bara häftigt dom första klunkarna, sen blev det ett sånt irritationsmoment. Man ville bara ha tillbaka öl smaken. Men vi fick sitta där och dricka sött på flaska, i 2 timmar. Ja 2 timmar, så länge varade effekten.



Don't try this at home.

Isbandy

Idag har det varit snöplogar över hela stan, jag har varit så förbannad. För mig är dom bara ett hinder, lite som en höjdhoppare som ser ribban ligga lite för högt av vad han egentligen klarar att hoppa, så kör jag lite vågade omkörningar som förmodligen snart kommer gå åt helvete. Men kom att tänka på när jag var liten, vad jag älskade dessa kreatur.

Jag och en av mina bästa vänner Dennis blev verkligen glada när snön föll ner från skyn, det betydde att snart skulle det komma en plogbil. När plogbilen kom till gatan så skyfflade han inte undan all snö, han gjorde den bara kompakt och hal. Detta skapade spelplanen av den roligaste sporten någonsin, isbandy. Det var som vanlig bandy fast man kunde glida mycket bättre och målvakten kunde slänga sig utan att oroa sig för bryta en massa ben.

Jag var alltid HV71 och Dennis var Luleå, Bosse Ahl & Fredrik Stillman mot Jarmo Myllis & Bemström. Vi turades om att vara målvakter, Dennis hade investerat i ett mycket fint kit med både plock, stöt och benskydd. Vi kunde spela i timmar, gå in och äta, sedan spela någon timma igen. Hade det funnits någon proffsliga i isbandy så hade nog jag och Dennis varit frontfigurerna. Vi hade varit dom mest eftertraktade på isbandybilderna som skulle bytas frenetiskt på skolorna, funnits på planscher och levt ett jävligt soft liv. Tråkigt att säga, men det verkar ju inte bli någon stor sport det här, jag får helt enkelt knega vidare.

Från kärlek till irritationsmoment

Tired

Fan vad pedantisk man blir efter att man har storstädat, jag drar mig för att äta för att slippa disken, drar mig för att sova för att inte skrynkla till lakanet.

Det här är fan inte jag, kanske ska stöka ner allt igen och gå tillbaka till vardagen.

Ser ni en kille med biafra mage, rödsprängda ögon och en new era keps så är det bara jag.
Calm down

Meddo

Måste bara få skriva ut mitt hat en stund. Varje dag stör jag mig på samma reklam på mix megapol, dom andra lägger man kanske inte märke till så mycket, eller man bryr sig inte. Men denna är ta mig fan fullständigt idiotisk, det är Meddo solarium som gjort den.
Jag tolkar det som att de är en man och en kvinna som träffar varandra på stan och så här lyder konversationen;

M = Man
K = Kvinna
RR = Klassiska radiorösten

Busvissling
K - Men Heeej
M - Heeeeeeey baaaaby (Något slags elvis inslag i rösten)
K - Ao Ao Ao Ao Ao (Kvinnan stönar eller blir slagen, jag vet inte)
RR - Hade du tänkt att vara fräscht brun i helgen, drop in sola på meddo idag så är du brun på Lördag

Ska det här vara ett samtal? Och vad har konversationen med solarium att göra?
Vill dom man ska tolka det som att mannen precis varit och solat, ser en snygg tjej och skriker "Heeeeeeey baaaby"
och sen får han ligga direkt.

Hoppas att dom inte har hyrt in en dyr reklamfirma för att komma på det här briljanta inslaget.

Åkbandet på

Idag har jag haft öppet hus här hemma, här kunde man njuta av aktiviteter som att; dammsuga, tvätta 2 veckors tvätt, svabba golv, tvätta påslakan/lakan, diska och rengöra hela badrummet. Tyvär så var det ingen som dök upp, så jag fick göra alla aktiviteter själv. Har gått här från klockan 5, rappat med i texterna från LAX albumet och känner mig som en riktig gangster när jag sveper över golvet med min mopp. Men jag börjar lära mig det här nu, med rutiner och allt.
Just nu håller jag på med att köra sista maskinen, är färdig vid 11. Sen ska jag ta en cigg och gå och lägga mig.

Im living the dream.



Kan snart slänga denna lappen som min mamma hjälpt mig att skriva.


Stockholm. Del 1

På fredagen hamnar jag av något misstag på Harrys i Värnamo, likaså Torsdagen. Tyvär så har jag heller inte den makten eller superhjälte kraften (kalla det vad ni vill) att jag kan hålla mig till ett par öl när jag går ut. Går jag ut, då är jag fan ekonomiskt oberoende.

Tanken var att vi skulle åka klockan 10 på Lördagen.
Jon ringer 20 i 10 och väcker mig, jag har varken packat, duschat eller varit på systemet.
Stressar mig igenom allting, hinner inte duscha eller äta. Men vi lyckas komma ifrån mig i tid, ska bara hämta Dennis.
Sen kommer dock en jävla massa komplikationer, med bl a mat, systembolag, stereo, mat igen och en fantastiskt bra vägbeskrivning av Dith. Vi fick vända i Nacka.
Vi var nog framme vid 6 tiden.

Dith välkomnar oss med ett fast handslag och en varm kram. Han kan fan bemöta folk den killen.
Vi slänger av oss skorna, skippar kallsnacket och börjar dricka öl. Frågan var nu bara vart vi skulle ikväll, det stod mellan någon båt på söder som Dith hade hört gott om, ett hiphop ställe som firade 5-års jubileum och Ambassadeur.
Det blev det sista alternativet, på vägen ner så gick vi förbi sturecompagniet. Jag fick syn på Calle Schulman som stod och rökte med någon tjej, fan vad glad jag blev. Jag ville verkligen gå fram och krama om honom, säga hur mycket jag älskar honom, men mitt sunda förnuft sa att jag inte skulle störa han i konversationen. Ett par öl till så hade jag inte haft något sunt förnuft. Väl nere på stället så möter vi upp några av Dith's kompisar som ska hjälpa oss in, det lyckas dom bra med och vi kommer in. Vi fick t o m gå in genom vip kön, gå före alla som inte är någonting, fan vi var kungar för 3 sekunder. Hängde in jackorna och gick raka vägen till baren, här får vi stå och vänta i 20 minuter för att bli serverade. Vi hinner dansa lite på alla golven, ta 2 rundor till i baren. Sen ska vi ut och röka. Jon har sagt hela resan att han kommer bli utslängd på stället utan anledning. Jag tänkte för mig själv hela tiden, Förmodligen så är det inte utan anledning, du har nog varit jävligt packad och odräglig. Vi kommer utanför dörrarna och någon tar mig på axlen 

Vakt - Jag får byta ett par ord med dig
Jag - Jaha
Vakt - Hur mycket har du druckit idag egentligen?
Jag - Ett par öl hemma, sen 2 rundor i baren är vad jag hunnit med
Vakt - Jag tror det är dags för dig att du går härifrån nu
Jag - Vad har jag gjort?
Vakt 2 - Är det några problem här eller?
Vakt - Han är för full
Vakt 2 - Ok, hade du någon jacka? Ge mig lappen om du vill ha ut den
Jag - Trodde verkligen inte det var så här

Sen får jag stå ute i kylan och vänta på min jacka, mina kompisar lämnar också stället med mig, dock utan ett vaktgrepp runt nacken. Jag blev så jävla besviken, jag var verkligen inte för full, sa det till Dith där inne, så här nykter har jag nog aldrig varit på ett ute ställe. Detta var ju för att det tog så lång tid i baren.

Ambassadeur, ska aldrig mer försöka sätta min fot där. Jag hoppas min joker/lotto rad spikas in snart och supervinsten går rätt ner i min ficka. Då ska jag köpa upp stället och köra det i botten. Och bara luta mig tillbaka i min skinnfåtölj och skratta ondskefullt; Mohahaha
Fan nu blev jag arg framför tangentbordet också, slår ner på tangenterna, bankar i bordet och svär för mig själv. Ska be om ursäkt imorgon när jag vaknar.

Nu måste jag sova, vila upp mig någon timme innan jobbet. Fortsätter imorgon

Stay tuned for episode 2.


Homecoming

Nu kom jag precis hem, ska dra och träna, sen ska jag uppdatera er om mitt inressanta liv.

För fyfan vilken rolig helg jag har haft.

Verklighetens onda sanningar

Kom att tänka på en grej från min barndom idag. Jag kanske var i 5-6års åldern och hade precis gått och lagt mig. Mamma och pappa kom alltid upp och sa god natt innan jag somnade. Mamma först, sen pappa. Pappa och jag brukade alltid prata lite innan jag somnade. Denna kvällen var lite annorlunda, jag frågade pappa;

- Vad ska vi prata om idag?
- Jag vet inte, vad tycker du?
Jag kollade runt i rummet för att hitta något att prata om, fick syn på min motorcykel plansch
- Motorcyklar kan vi prata om
Jag visste ingenting om motorcyklar, så vi kom väll ingen vart med diskussionen. Däremot hade vi innan på kvällen kollat på Efterlyst på tv3, och det satte igång tankeverksamheten.

- Pappa, finns det tjuvar på riktigt?
- Ja det finns det

Jag börjar storgråta, gråter verkligen riktigt mycket, trodde att efterlyst var iscensatt. Men nu fick jag verklighetens knytnäve rakt över käften. Pappa fick spendera någon timme på att trösta mig, det fanns inga i Värnamo sa han.

Det känns jävligt tryggt att leva i en stad utan tjuvar och banditer.

Stockholm

Imorgon åker vi till Stockholm, jag, Jon och Dennis. 3 smålänningar i en bil på väg till storstaden för att se årets förmodligen bästa konsert. Vi ska även få äran att träffa min gode vän Dith som har flyttat upp, han har helt enkelt kommit några steg längre än mig i livet. Han är kanske 10-20 rutor framför mig, jag står fortfarande och stampar på Gå. Kommer bli en mycket rolig helg, med mycket alkohol och mycket hip hop. Jag känner mig så jävla taggad, kanske lite övertänd. Är kanske så hypad att jag kör av vägen på vägen upp, adrenalinet pumpar redan nu. Ska inte bara ha en 3 dagars fylla, jag kommer även att få se The Game, LIVE.



"Det har ni inte råd med där hemma i stugorna" SBMM

Bocken från Gävle

Varför envisas dom varje år med att sätta upp den här bocken i Gävle? Tillslut kommer ju någon att tända på den igen, det kan ju inte vara en slump varje år. Jag tror att allt är ett stort PR trick från Gävle stad. Dom tänder helt enkelt på den jäveln själva. Lite som 9/11 dokumentären, den korrupta versionen där dom tror att regering och allt är iblandat. Skulle inte förvåna mig om det har tisslats och tasslats om vems tur det är att tända på, vem som ska ta hand om media och få Gävle i rampljuset. Tycker synd om de som bygger bocken, säkert fått lämna fru och barn, allt för att bygga den perfekta bocken. För att sedan få se den stå i lågor. Gävle, mysigt men samtidigt korrupt.

På min startsida kan man följa bockens väg till aska varje dag, 24/7 och bilderna uppdateras var 20e sekund.
Det här mina vänner, det är underhållning på hög nivå.


Viva el Mexico

Var och handlade igår, gick förbi frysdisken lite snabbt, men en sak fick mig att stanna till. Gorby´s piroger med taco smak, har inte ätit piroger på säkert ett år och tacos det älskar jag. Tilläggas ska att jag inte gillar dom vanliga Gorby´s pirogerna, men med taco smak, det kan väll inte gå fel?
Köper ett par stycken. (ibland är faktiskt även jag för lat för att göra riktig mat, tro det eller ej.)

Premiären var idag på lunchen, det kändes så bra allting, livet leker just nu, ska ju få äta mexikanskt på en torsdagslunch det är ju inte varje dag. Men jävlar vad besviken jag blir,  det känns som att dom har missat en eller ett par ingredienser* typ allt som har med tacos/mexico att göra. Den smakar ju precis som den förra. Samma vidriga köttfärs och torra kanter. Jag känner ta mig fan ingen skillnad. Hade jag nu varit Blondinbella så hade Gorby's fått reda på kritiken och dom hade garanterat skickat en låda med piroger eller pengar. Men vad ska jag göra? Som har 20-30 unika besökare per dag, det kan bli lite som filmen 300 det här. 

Har vi kommit till den delen i relationen där vi känner att vi kan lita på varandra helt? Isåfall, köp aldrig dessa piroger!

*Fick googla fram det här ordet, försökte många gånger, ingridienter, ingredientser m.mGorby´s vs Skorpan 1-0

Spontaneity Made Us

Förra söndagen var vi bakfulla som vanligt, vid 5 tiden blir jag och Ozy utkörda från Robin, för han hade tydligen världsproblem att lösa. Jag och min vapendragare bestämmer oss för att gå ner och hyra en film.

S - Ska vi inte gå och kolla om det har kommit några nya ps3 spel?
O - Jo fan, hade varit kul att klara ut något spel.

Vi kollar hyllan succesivt, rad för rad, vi hittar ingenting som lockar riktigt.
Går vidare mot filmerna, men innan vi gått förbi så får vi ögonen på en stor jävla låda, stor som en flyttkartong.
Rock Band står det på kartongen med stora bokstäver. Jag och Ozy kollar på varandra, ska vi?
Vi dividerar lite, det är slutet av månaden, båda har dåligt med pengar. En kvart senare bestämmer vi oss för att slå till.

Vi har nu startat ett band som heter Spontaneity Made Us, medverkande i bandet är; Ozy Rock och Skorp Maniac.
Artist namn och grejer, och vilka jävla hängivna tv-spels fans vi har. Vi står i valet och kvalet, ska vi säga upp oss från jobbet och satsa på bandet? Vi tror båda vi har det som krävs, tror ni?

P.S Vi behöver en sångare till bandet, vill ni komma på audition så släng iväg ett mail till [email protected]

i

Det är inte alla som ska gå ner och hyra film för 40:- och kommer ut men en hel jävla tv-spels orkester för 2000:-

Tidsinställd bomb

Varje morgon klockan halv 9 - 9 så är min kropp inställd på att jag måste pissa. Finns dock ett problem med detta på jobbet, det är även städerskans tid att städa toaletten. Och jag kan absolut inte säga "ursäkta, får jag bara gå på toa" det finns bara inte, vill inte avbryta henne i arbetet. Jag hoppas alltid att det är färdig städat när jag kommer. Ibland så är det dock inte det, då får man ta en chansning och hoppas på att man inte möter henne i dörren. För detta har jag problem med, och jag utsattes för detta senast idag.

Alltså, det finns 2 toaletter på terminalen där nere. Här är det folk som gör sina behov 24/7 både natt och dag, men städerskan är där bara en gång om dagen, mellan halv 9 och 9. Och har man terminalskillar där hela dagarna så ser det rent förjävligt ut när hon får komma dit och städa. Det är piss på hela toaletten, golvet, papper överallt.
Men de som går på toa dom andra timmarna dom slipper ju problemen, att möta den här städerskans blick. Jag känner så här, som idag, jag fel tajmar allting och städerskan står utanför och väntar på mig efter mitt besök. Jag får lite smått panik när jag ser henne, det känns som hon tror att jag orsakat allting där inne. "Va fan, kan han inte pissa i toaletten, och vad i helvete, slänger han papper på golvet med?" Där ligger hon och torkar piss och plockar papper, medan jag skamset lastar lite paket. När hon har städat färdigt så ger hon mig en blick, jag läser den som "Ditt lilla vidriga svin, lär dig pricka toaletten"

Jag vet inte alls om hon tänker i dessa banor, men jag får skuldkänslor även om jag inte orsakat något där inne.

Men vem vet, hon kanske trivs med sitt jobb, är det mycket att städa så kanske hon uppskattar det lika mycket som en bilförsäljare som har mycket kunder på en dag.

Zombie

Har nu 2 gånger på kort tid vaknat av mig själv när jag går i sömnen. Första gången befinner jag mig i vardagsrummet, jag bara står där, när jag vaknar till så stället jag mig frågan Va fan gör jag här? Tar inte lång tid innan jag bestämmer mig för att gå tillbaka och lägga mig igen.

Andra gången var inatt. Står i sovrummet och har tänt lampan, vet inte om jag vaknar av just detta men jag är helt säker på att jag hör mig själv säga; Vem fan är du? Vad gör du här? Jag var helt säker på att det låg någon jämte mig, jag var tvungen att lyfta på täcket för att kolla. Det var ingen där.

När detta händer mig kanske det är tur att jag är singel ändå, i annat fall hade jag nog varit det efter att ha frågat vem fan hon var och vad hon gjorde där.

Vägskälet

När jag bodde hemma så kan man säga att det förekom en liten tävling mellan mig, min bror och pappa. Eller tävling är kanske fel ord men vet inte riktigt vad man annars ska kalla det. Det är nämligen ingen utnämnd tävling och vi har aldrig pratat om att den funnits, vi har alla bara vetat om det. Det handlar om ren lathet och passionen med att jävlas med folk.
Den breder ut sig alla dagar om året och jag kan bara tänka mig hur trött min mamma var på detta. Till saken, du vaknar kanske först av alla och ska gå ner och äta frukost, du ska ta ett glas mjölk men märker att det bara finns mjölk till ett glas. Nu kommer latheten in i bilden, man tar bara ett 3/4 glas med mjölk, så får man ändå mycket mjölk och man slipper vika ihop kartongjävlen och kan spendera sin tid på annat. Sen tanken på hur förbannad nästa person som kommer och ska dricka mjölk och inser att det finns bara ytterst lite kvar, så lite att man inte kan spara lite och slippa slänga kartongen. Då kommer man till ett vägskäl, antingen skippa mjölken och ta ett glas vatten istället eller helt enkelt erkänna sig besegrad och vika ihop kartongen och se dum ut. Jag vet själv hur fruktansvärt arg jag har blivit när jag utsätts för detta, då skäller jag ut personen och påstår att jag aldrig gjort något så dumt i hela mitt liv. Men det har jag ju, även jag är ju en deltagare. Tycker dock lite synd om mamma som inte gjorde så här, och kanske blev utsatt för det alldeles för många gånger. Men vad vet jag, hon kanske var värst av alla, hon kanske var snäppet värre och hällde ut mjölk i vasken bara för att få se nästa person ska bli förbannad. Det här är ett rävspel och det finns ju i så mycket mer saker. Som t ex den sista skinkan ligger ju alltid kvar 2 månader efter utgått datum, bara för den som tar sista får diska burken. Eller tandkräm, toapapper, shampoo, det finns mycket grejer.


Nu när jag flyttat har jag kommit på att jag nu för tiden kör detta spel mot mig själv. Jag tar nästan all juice men lämnar lite kvar, så nästa morgon vaknar jag upp och startar dagen med att bli irriterad på mig själv. Kom att tänka på detta idag, men egentligen vad tänker jag med när jag är den enda som blir utsatt?

Det är lite som att man ligger och ska göra 25 armhävningar för sig själv, men man gör bara 23 och tänker "Yeees ingen kommer någonsin få veta" 

Den enda jag lurar är mig själv.

RSS 2.0