Oel

Hade ingen plats för ölen i kylskåpet pga maten, fick prioritera bort lite saker som håller sig lite längre.

Goda råd är billiga men dyra att ta till sig.

Man har fått många goda råd/visdomsord genom åren, men vissa får en verkligen att tänka "Va fan lyssnade jag inte för?"  Här följer några exempel;

Öppna inte leksaksförpackningen i bilen du kommer bara tappa massa saker. Sen sitter man där och gråter för att man har tappat bort det nya svärdet till Leonardo.

Ni har det riktigt bra i skolan med lov och korta dagar. "Eru dum i huvudet eller? 8.00 - 15.00 fyfan. Fan tänk hade man jobbat då hade man tjänat pengar på dessa timmar." Industrier är det bästa jag vet!!

Sköt dina ämnen nu i skolan så du får bra betyg. Jag sitter inne på riktiga jävla toppbetyg ska ni veta, eller inte, man kan säga att jag prioriterade lite annat på gymnasiet. Och vad gör jag nu? Kör budbil. Livin The Dream

Spara pengar nu när du bor hemma och jobbar. Det gick sådär, skänkte det mesta till kulturen faktiskt.

Bo hemma så länge du kan. Visst det är skönt att bo själv, men dessa jävla räkningar, tvätt, matlagning och städning det hade jag faktiskt klarat mig utan.

Goda råd är billiga men dyra att ta till sig.

Jao Ming

Alltså vad är det med kineser egentligen, fan vilka frisyrer dom kan få till, spretiga och perfekta, det ser ut som om att dom kommer direkt från en tecknad-filminspelning. Är det något i generna eller vad är det? Jag vill också :(

Today was a good day

Fick biljetter till Ice Cube den 16/4, frågan är vilket som är störst, Jesus uppståndelse eller Ice Cube's återkomst till Sverige. Tror nog att Ice Cube bjuder på en bättre show för Jesus skötte ju sitt i det tysta. Jag håller Jesus högre om jag får se han göra en crip walk på youtube.


Westside Connection - Gangsta Nation


Crip Walk

Säger som Ice Cube själv "Today was a good day"

Idol-Robert

Vad hände med Idol-Kevin? Idol-Alice? Idol-Robin?
Dom fick 2 veckor sen var allt som vanligt igen, Kevin står och bakar pizza, Alice läser klart sina studier på särskolan och Robin rensar fisk i Göteborg.

Välkomna tillbaka till verkligheten.

Nu ska jag på Harrys, ses

Hare

Hemma från ännu en brädspelskväll, på hemvägen såg jag en hare springa längs vägen. Asså dessa djur måste ju leva i konstant panik? Har du någonsin sett en hare bara chilla lite vid vägen? Ute och tar en stillsam promenad eller bara luffsar runt lite? Nej det har du inte, dom springer som fan hela tiden. Sover dom jävlarna?

Kan jämföra mig själv lite med haren, just den här biten med stress.

Lite färg kanske?

Precis kommit hem från en fruktansvärt jobbig träning, nej jag tänker inte försöka beskriva den för er, för ni skulle helt enkelt inte klara av det. Börja trycka i er massa tabletter, sneglar på rakbladen, fingrar på glocken av uttråkning, nej usch vad håller ni på med. Jag vill ju inte riskera livet på mina läsare för jag vet att ni skulle ta en kula för mig, känner att vi är på den nivån. Ett ömsesidigt förhållande skulle man kunna kalla det.

Finns det ingen där ute som skulle kunna ge den här bloggen en ny design? Lite färg kanske? Den ser ju för jävla tråkig ut, inredd som en jävla läkarmottagning där vit är den dominanta färgen med lite inslag av blått.

Hjälp mig nu


Låt mig slippa snefyllan

Får jag ingen biljett till Glasvegas pga idioter som köper upp alla biljetter för att sedan sälja på blocket för 2000:- denna gången så kommer jag att gå lös med min AK. Eller åtminstone åka upp och spöa en jävel, eller iallafall åka upp och säga till dom på skarpen; Så här gör man fan inte. Nja skulle nog iallfall skriva ett mail där jag beskriver hur arg jag är, i ärlighetens namn så skulle jag nog bara skita i det, låta det va och skylla på oturen, som vanligt.

Back on track

100

100e blogginlägget, man får gratulera Robert.

Tack, tack så mycket.


That's that



En fruktansvärt skön farsa kommer in och stör sin son när han visar upp sina färdigheter i bollbehandling.

Game on B

Linus var här på besök igår, han hade med sig ett brädspel, fan man börjar bli gammal nu va?
Det var ett spel av typen när man ska förklara ett ord men inte får använda gester eller något som har med ordet på kortet att göra. Det var jag och Viktor mot Linus och Linda. Jag frågar mig själv, kunde jag fått en sämre partner? Här följer tre exempel på när Viktor ska förklara ord.

- Ett annat ord för stress
- Bråttom, jäktad m.m
Så håller det på tills tiden rinner ut, gissning efter gissning.
Svaret var helt enkelt; Abstinens

- Blir man på ollonet efter att man har haft sex
- Jag vet inte vad du uppever, men finns det ingen annan förklaring?
- Nej
Svaret var; Okänslig

- När man borstar upp något
- Sopa

- Rätt
Linus säger att det var fel men Viktor insisterar på att det är rätt
Svaret var; Soppa

Det var lite som att leka sten, sax, påse med en reumatiker, vi kom helt enkelt ingenstans.

Juvenile

Jag tror att vi alla någon gång har snattat eller åtminstone kommer att göra det. Jag hade en period i 8an - 9an då den numera nerlagda Ica Källan fick agera brottsplats. Jag tror de flesta av oss som gick i högstadiet på den tiden gick dit och köpte två tuggummi för 1 krona men kom ut med ett värde av minst 50 kronor under jackan.
Det var bara så det funkade. Har ett roligt minne från den här tiden som jag tänkte dela med mig av.

Vi var ett gäng på kanske fyra personer som hade siktet inställt på affären, vi skulle äta godis och dricka läsk utav bara helvete, men det skulle inte kosta något.

Vi delar upp oss och går ut en och en för att sedan mötas upp bakom affären.  Alla kom ut, alla hade lyckats.
Vi gick tillbaka ner mot skolan och skulle visa upp och jämföra vad vi hade lyckats få med oss. Vi följde en turordning, alla skulle imponeras av varandra. Det visas upp cola, kexchoklad, en jävla massa blandat Götte helt enkelt. Vi highfajvade med varandra, Yeaaah. Fan vad coola vi var, vi var ostoppbara. 
Sen kommer det till den sista personen, vi kan kalla honom Daniel för det heter han också.

- Daniel vad fick du med dig då?

Daniel rotar i sin ficka och drar stolt upp ett paket braständare. För er som inte vet vad det är så ser det ut som jävligt stora tändstickor.

- Braständare, va fan ska du med det till?
- Ne jag vet inte, tyckte det var coolt med stora tändstickor
- Jaha

Så tände Daniel en tändsticka och det var inte alls vad han hade väntat sig. Inte alls en gigantisk låga.
Han slängde paketet i skogen medans vi andra drack cola och åt choklad. Stackars Daniel.

Jag hade velat se minen på hans föräldrar om han hade åkt dit för snatteri på ett paket braständare.

Braständare vad i helvete!?

Kap kun ka?

Fick ett samtal från Thailand igår, jävlar vad oväntat.

The real Hell's Kitchen

Steker korv och kollar på Hell's Kitchen. Det är tydligen final och spänningen är på topp men jävlar vad aggressiv han är Gordon. Undrar vad han hade gjort om han sett mig stå här och steka korv nu. Det hade ju varit fel sorts korvar, för mycket margarin i stekpannan, han hade helt enkelt varit rasande. Tagit ett fast tag i armen på mig, dragit bort mig från spisen och ställt sig 2 centimeter framför mig. Där står vi, ansikte mot ansikte, jag känner hans andedräkt våldta min näsa.
Sen jävlar börjar han mata på med gliringar, salivet täcker mitt ansikte likt en flodvåg, men han ger sig inte.

Please Mr. Gordon, please

Han maler på, jag orkar inte mer, han har fått mig dit han ville, Jag trillar ihop på golvet, han kastar mina 5 sista korvar för denna månaden i ansiktet på mig.

Fuckin unbelievable säger han och skakar på huvudet för att sedan gå ut genom dörren.

Prosit

Ännu en gång så är det dags för mig att lacka på användandet av ordet tack. Detta ordet tycker iallfall jag att man ska använda när man är just tacksam till något  som när man blir serverad eller liknande.

NYS!!
- Prosit
- Tack

Jag menar, vad är det man tackar för här? Någon säger ett förmodligen påhittat ord efter att du nyser, och sedan ska man tacka för det, som om personen i fråga precis gjort dig en jävligt stor tjänst? Bara ordet prosit, vafan är det egentligen? Vem kom på att man just ska säga det efter att någon nyser? Varför inte när man ligger och kräks eller hostar?


Diamonds on my damn chain

Hittar en lista över de 20 rikaste artisterna. Jay-Z och 50 Cent är inte med för att dom tjänat mycket av sina pengar utanför musiken. Så Weezy är den artist förutom Z  och 50 som tjänat mest inom hip hop. Det mesta i listan tycker jag känns logiskt men sen ser jag Jonas Brothers. Dom är 3 bröder, 15, 18 och 20 år, startade 2005 och har $62,638,814. 9a på listan av alla, själv har man ju knappt hört talas om dom men pengar det tjänar dom jävlarna. När jag var 15 levde jag fortfarande på veckopeng och hängde bakom konsum. Vart gick det snett?

1. Madonna: $242,176,466
2. Bon Jovi: $157,177,766
3. Bruce Springsteen: $156,327,964
4. The Police: $109,976,894
5. Celine Dion: $99,171,237
6. Kenny Chesney: $90,823,990
7. Neil Diamond: $82,174,000
8. Rascall Flatts: $63,522,160
9. Jonas Brothers: $62,638,814
10. Coldplay: $62,175,555
11. The Eagles: $61,132,213
12. Lil Wayne: $57,441,334
13. AC/DC: $56,505,296
14. Michael Buble: $50,257,364
15. Miley Cyrus: $48,920,806
16. Taylor Swift: $45,588,730
17. Journey: $44,787,328
18. Billy Joel: $44,581,010
19. Mary J. Blige: $43,472,850
20. Kanye West: $42,552,402

En pop-up i vardagen

Jag får upp den här ibland. Blir lika rädd varenda gång, hjärtat slår snabbare, svetten rinner. Det är något med den röda färgen tror jag, den skriker ju ut att jag har problem.



Jag har respekt för den här jäveln, senast jag såg den så fyllde jag på mitt virusprogram i panik, ta mig nu då jävla virus, nananana. Men nu ska jag vänta lite, se vad som händer. Det vore nice om man skulle få en sån här pop-up i verkliga livet också, när något är just riktigt illa. Om man t ex dratt på sig aids, kontot börjar ta slut eller om någon är på väg för att göra slut på mitt liv. Så har man en chans iallafall att försvara sig.

Du har fått aids, vill du bli frisk?
Ja             Nej

Svar på tal

Kaptenen säger:

läste din blogg lite snabbt

Kaptenen säger:

mirrors...

Kaptenen säger:

jag vågade inte gå in på toan på kvällene fter jag sett den så jag pissade i handfatet i köket istället

Kaptenen säger:

lol

Där ser ni vad det är för jävla film.


12 år

Vilken härlig dag det blev igår ändå. Varsin Ben & Jerrrys och 2 filmer, ingen alkohol, det kändes lite som om att vi var 12 igen. Det slutade med att jag och Ozy sov över här, och Robin behövde inte ens fråga sina föräldrar om vi fick lov. Våra föräldrar behövde inte prata med varandra och bestämma tider, inga nya turtles att ta med, men jag antar att det är så det blir när man blir äldre, oberoende.

Alla hjärtans dag

Ja det är det nämligen idag, vilken överskattad skitdag.
Men ska ändå fira med dom jag älskar mest, Ozy och Robin here I come.

Det ska bli så spännande att få se vad jag får i present av dom, tihi*

"Jag är dum i huvudet"

Har fått så jävla ont i halsen, blir fundersam var det personalen på Mcdonalds som smusslat ner 5 rakblad i min burgare igår? Första träningsmatchen imorgon, ser fram emot det som fan så jag har ingen tid till att bli sjuk.

Skulle behöva huskurer, alla knep som man ärvt som har funnits sedan en lång tid tillbaka. Man kunde läsa om dom på runstenar, grottmålningar m.m. För det är ju alltid äldre personer som kommer med dessa tips.

Fick ett tips idag, det var att hälla i en jävla massa salt i ett glas vatten för att sedan gurgla det. Jag vet inte, på något sett känns det som att jag har blivit blåst och kommer säkert få höra "Haha va fan gjorde du det? Trodde aldrig du skulle gå på det, så jävlar dum är du."  Eller så kommer ett tv-team och plingar på dörren när jag står där och gurglar. Hej du har precis blivit blåst och är med i våran nya programserie "Jag är dum i huvudet"  Sen kommer en söt tjej och ger mig blommor, alla grannar är här, skrattar och applåderar åt mig. Sen kommer min vän som har blåst mig, fyfan där fick du mig din jävel säger jag och skrattar lite, sen kramas vi.

Jag skiter i det, nu testar jag.

My name is Robert, but you can call me Gandalf

Jag vill begrava ett skämt. Ett skämt som ger mig kalla kårar när jag hör det. Dom flesta har nog hört det, men tror inte ni vet vilket jag talar om.

Det brukar utspela sig när jag inte rakat mig på ett tag eller om jag säger att jag ska gå och raka mig.
Det räcker ju att du tar en handuk och torkar av det, hahahaha yeah, high five
Suck, ska jag behöva ursäkta mig för min skäggväxt? Är faktiskt glad att jag inte har så mycket att "skryta" med.

Skicka tillbaka det här skämtet till Mordor's eldar där det kom ifrån

Tyskjävlar

Jag brukar i vanliga fall handla på kvantum eller city gross men förra veckan hade jag inte tid, var tvungen att ha juice, pålägg och bröd innan träningen. Så jag fick ta det som ligger närmast, Netto.

Jag har något slags rum i hjärnan som ringer varningsklockor när jag går in i affärer som denna. Alltså affärer som ofta har samma grejer fast deras egna märken, typ Lidl, Netto. Jag reagerade på mina tankar när jag stod och valde produkter, kände mig rasistisk, jag såg ner på allting.

När jag stod vid juicen; Ja det vetifan om det är apelsin i den här jävlen, garanterat massa farliga ämnen.

När jag stod vid brödet; Säkert att det här bäst-före-datumet stämmer, den är ju omklistrad för 5e gången.

När jag stod vid köttbullarna; Det är nog allt utom det vanliga  i dessa, ser framför mig två tyskar står vid en stor köttkvarn och maler ner allt dom hittar, ben, fimpar, sopor, gamla kläder. Allt landar i en stor tunna. Den ena tysken börjar rulla "köttfärsen"

-Dietrich, Dietrich, doeznt thiz look like meatballz?

-It sure doez Lukas, it sure doez

-You zink we could get it out for ze market?

-Jawohl, I will call Netto right away

-Prima, prima

Och nu sitter jag här hemma med dessa jävlar köttbullar.


Jag ställer frågorna, ni har svaren.

Jag har 3 frågor som jag har samlat på mig som jag gärna skulle vilja ha svaren på innan jag dör.
Alla handlar om kungahuset, vet inte varför jag började tänka på det från första början men det är väl åldern.

Vad händer om kungen går ut med att han är homosexuell? Skulle det accepteras?

Vad händer om kungen går ut med att han vill skiljas? Vad händer med drottningen? Får hon komma tillbaka till verkligheten? Står och knegar på en industri, har barnen varannan vecka i sin 2a på söder och super skallen av sig på helgerna?

Vad händer om kungen och drottningen får sitt förstfödda barn med sjukdomen Tourettssyndrom? Skulle han bli kung? -Vi har samlats här idag för att FITTA, KUK, inviga denna vackra HORA, staty.

Hjälp mig nu


Another day in paradise

Så jävla opassande, ska åka för att handla och klockan är väl runt 7-tiden.
Går ut ur lägenheten och ska låsa dörren, det är bäcksvart i trappuppgången. Stänger dörren och ska precis trycka på lysknappen.

-Hej

Jag hoppar upp och skriker till, trycker på lysknappen frenetiskt. Var det döden som var här för att hämta mig?
Nej, det var min granne, han brukar inte tända i trapphuset när han kommer hem sa han.

No shit?

Scary Movie

I söndags så hände det igen. Vad ska man säga, jag vet själv att jag far illa när jag utsätter mig för sånt här men av någon anledning så gör jag det ändå. Dum i huvudet är nog orden jag söker.

Det var en helt vanlig söndag (igen?), jag, Robin, Ozy & Gelé tittar på fotboll, The Gel åker hem efter United matchen och vi andra bestämmer oss för att hyra en film. Det som skiljer sig denna söndagen är att vi redan innan vi går ner till Statoil säger att vi ska se en skräckfilm. Egentligen är nog inte någon utav oss direkt något fan av skräckfilmer, men jag har fan bara dåliga upplevelser. Det började med Scream, var så sjukt rädd för det satans jävla äcklet. Det bättrade inte på det heller att min granne Linus hade köpt en sådan mask som han brukade ta fram och knacka på mina fönster med.

Min andra, det är The Grudge, och det är nog den som har satt djupast spår. Skillnaden här är att nu var jag inte ung längre, nu ska jag kunna inse att det här är bara film. Men jag gick nog i 4 månader och lyfte på täcken och hade stenhård koll på vad som hände bakom min rygg.

Sen nu, söndagen till ära då var det Mirrors tur. Det är fan inte ok att vara 22 år och ha jävligt svårt för speglar. Har haft problem med att sova sen jag såg filmen, vaknar på nätterna och tror att jag är sekunder från att dö.



Men egentligen, det räcker man tittar på omslaget för det skriker ju; HYR INTE MIG FÖR HELVETE!

You just got Skorped

8:56pmSara

händet i kväll då?

8:57pmRobert

inte mkt du :P:P

jag jobbar till skillnad från vissa anddra

8:57pmSara

hahaha,

vadå

8:58pmRobert

jag går upp vid 20 över 4, jag hinner inte göra så mkt mer än att träna på dagarna :):)

8:59pmSara

fy fan.

:O:O

8:59pmRobert

Yea, that's me :)=

8:59pmSara

ska du göra så resten av livet`? :s

9:00pmRobert

nej för helvete

9:00pmSara

ska du göra sendå ;)`?

9:01pmRobert

Hoppa från viadukten

9:02pmSara

låter verkligen inte spm en bra idé

9:02pmRobert

Nja det kanske inte är tillräckligt högt det har du rätt i

9:02pmSara

hahaha, lägg av :d

9:04pmSara

seriöst vad har du för planer =)=)

9:05pmRobert

inte en aning, har planerat att backpacka lite i skandinavien, norge, finland, danmark, bara leva livet

9:06pmSara

fan va nice

jag ska också göra det

fast lite mer söder ut

9:07pmRobert

Finland är riktigt nice, har rest runt lite där innan

9:07pmSara

ok

jag ska till grekland. har ju lite släkt där nere så ska ner o mucha lite o försöka lära mig språket så jag kan prata med mina sysslingar :D:D

9:09pmRobert

Nice, har ju inga släktingar utomlands, men jag brukar hänga rätt mkt på finlands svar på lunarstorm, suomistorm, så man hänger med lite

9:10pmSara

heheh nice :D:D

kanske blir en finne en dag

9:11pmSara

haha

9:12pmRobert

Sökte medborgarskap för 2 år sen typ, fick sånt jävla Nej när dom hittade min slangbella i resväskan

9:13pmSara

hahah vah ?:P

9:13pmRobert

ja fyfan vilket levande det blev

det är ju populärt att jaga vildfåglar i finland med slangbella, det är en ganska stor sport

men man fick tydligemn inte ta in sin egen slangbella, så jag blev skickad till Åbo på massa jävla förhör

9:15pmSara

driver du med mig heller?

9:15pmRobert

nee fan

men det är 2 år sen :P:P

precis slutat skolan typ, och inget jobb, sökte meningen med livet

9:16pmSara

hahah okej, i finland? :P:P

varför just finland?

9:16pmRobert

hört mkt bra om det

Ibland är det bara för roligt att spinna vidare på lite saker, testa gränserna. Se hur länge man kan driva med en person. Jag hade kunnat hålla på längre.

Sara you just got Skorped ;)


Vilken skiva

Dith var hemma i helgen och det blev två riktigt bra tillställningar. Jag passade på att filma lite runt bordet i fredags.
Mange satt och skrattade i sin nya toffs. Dith var så uppspelt så att han gick upp på bordet och serverade champagne samtidigt som han sjöng Gobble Gobble.

Vilken kväll..


Fuck the law

Satt och tubade lite precis. Som vanligt så leder ett klipp till ett annat och idag slutade det på "Best of Swe - Can JVM 2009. Störde mig på att det inte var något ljud så jag scrollade ner för att byta klipp. Men jag fastnade på kommentarerna.

Här var det förbannade svenskar, läste följande;

pmr830 (3 veckor sedan)  Haha have allways hate u canada

Poffan92 (4 veckor sedan)  the judges sucks...

BackInTime247 (1 månad sedan)  Fuck the judge

bruswald (1 månad sedan)  fuck u canadiens

Sveriges befolkning är riktigt förbannade på The judges. Fan ta dom!


Söndag igen

I Söndags hände något som fick mig att känna mig riktigt jävla dum.
Det var som vanligt en dag efter en fylla utan gränser och jag ska hämta Robin och Ozy för att bakfyllekäka. Parkerar bilen på parkeringen utanför och ringer för att säga att jag är där. Inga konstigheter dom är på väg, innan dom hinner komma ner så upptäcker jag att det ligger fantastiskt mycket skräp i bilen. Jag ser en soptunna bakom bilen och går ut för att slänga lite. Jag lämnar bilen igång med musik på hög volym. Kommer tillbaka och ser att alla dörrar är låsta, är det någon som driver med mig?

Fan i helvetets jävlar jag har låst ute mig själv och har kommit åt låset med armbågen när jag gick ut ur bilen.
Det är lugnt tänker jag, har ju iallafall extranyckel till bilen i lägenheten. Det enda problemet var att lägenhetsnyckeln sitter i bilknippan. Nästa utväg kändes som att den borde vara att försöka gasa ihjäl sig.

Jag fick ringa en fastighetsskötare som fick öppna min lägenhet så jag kunde få min nyckel.
25 minuter stod min bil och förde oväsen, men fan vad gott det var med Max.

Jag har redan tillräckligt med ångest på Söndagar, låt mig va.


Jävla data

Det kommer uppdateras dåligt denna vecka, förstår att det känns tungt men jag ska faktiskt jobba över alla dagar. Jag skriver imon igen.

Don't you die on me...

RSS 2.0