Svininfluensan

Svininfluensan, svinkoppor det är inget jag skulle vilja ha inpregnerat på mitt cv. Jag menar det klingar ju inte så jävla bra det låter ju faktiskt riktigt brutalt och äckligt. Just det här med svin det låter som att grunden till smittan skulle kunna vara ett tidelag som följs av vanligt sex till en handskakning och sen är cykeln igång.

Hörde på radion att vissa islamister vägrar att kalla sjukdomen för svininfluensan därför att grisen är helig. Dom kallar den istället för  Mexikanskasjukan. Grisen står fan högre än er, era jävla mexare!

Varför inte bara ta någon ordkombination från latin? Inte en jävel som fattar vad det betyder men det låter oftast bra.
Lite farligt så där.

Tänker inte följa trenden

Scrollar igenom aftonbladet och får syn på rubriken;

Trendigt att vara nykter.
Svenska tonåringar dricker allt mindre
Svenska tonåringar dricker mindre än för några år sedan. Att vara nykter har blivit trendigt, hävdar Folkhälsoinstitutet.

Jag vet inte men på något sett så känns det inte som att trenden slagit så hårt i Värnamo eller?


Vägstädning

Vägstädning 08:00 en Lördag. LIVIN THE DREAM!

Red Eye

Ögoninflammation när hade man det senast? Det måste varit någon gång under tidigt 90-tal.
Jag har iallafall rykt på det nu, är inte det en barnsjukdom likt vattkoppor, scharlakansfeber och trotsåldern?

Ännu ett minne från mina barnatider är första gången jag fick det. Vaknade upp på morgonen men kunde inte öppna mina ögon, minns paniken, fyfan har jag blivit blind? Skrek på min pappa och han tog bort skiten ur ögonen med lite vatten. Åkte till sjukan för att hämta dessa satans droppar, det var jävligt illa när någon annan duttade i dom men nu när man för första gången tar dom själv, satan vad jobbigt det är. Skulle vilja likna det vid en person som är osäker när han/hon ska ta självmord. Ska jag? Ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte? Tillslut trycker man på avtryckaren ändå.

Förresten, Apoteket, det måste vara pensionärernas svar på Facebook. Där byter dom statusrader live, pokar varandra, gör tummen upp och gillar varandras nya sjukdomar.

Så står en annan där som inte får vara med i nätverkandet och jävlar vad tid dom tar på sig.

Minnen från mitt badkar

Tog mig precis ett bad men fann det inte så givande, jag gick upp efter 5 minuter av en böljande värmechock. Det får mig att tänka på när man var liten och mamma eller pappa sa att man skulle bada. Man jublade hela vägen till sitt rum och stod och granskade sina leksaker noga likt en kriminalare som söker bevis på en brottsplats.

Vilka ska jag leka med idag?
Turtles mot Action force kan bli en intressant match.

Där kunde man sedan sitta i timmar och göra ljudeffekter till "gubbarna" som ofta slogs eller skjöt på varandra. Ibland skulle dom även ut på något heroiskt äventyr, Michelangelo var kidnappad på andra sidan badkaret och det krävdes en hjälteinsats och tro det eller ej men jag var rätt man för jobbet. Det var ju så, många strök med på vägen men favoritleksaken klarade sig alltid till slutet och räddade personen i fråga. Det var alltid ett bra slut på mina sagor, jag dog fan aldrig.

- Robert det är dags att gå upp nu
- Snart, ska bara leka färdigt

Snart så

Väntar på lönen, 24.00 ska jag unna mig en korv och en dosa snus.

I'm a young rolla

Var och lämnade ett paket hos en tant som var runt 70-80år.

- Nemen hej på dig
- Hejsan, jag hade ett paket till dig
- Nemen ojdå, till mig
- Javisst om du kan skriva på här så vore det snällt
- Javisst, men hur kom du hit egentligen?
- Budbilen där ute
- Jaha för jag såg ingen bil, men den får inte du köra?
- Jo, varför skulle jag inte få göra det?
- Hur gammal är du?
- Jag fyller faktiskt 23 i år
- Ojdå, du ser ut som 15-16
- Jo jag har fått höra det någon gång tidigare
- Tack så mycket iallafall
- Tack själv

Det känns som det räcker nu va?

Do we have a problem?

Ett klipp från Ghetto Blaster som gör parodi på en fruktansvärt bra film; Menace II Society



"Fool, It'll be hiroshima and niggasaki."

Less Money Mo Problems

Har en sådan "fanihelveteingapengarkvarmånad" igen. Har inte haft något eget snus på 2 dagar och inget att äta.
Tog lite väl mycket pyttipanna förra veckan så även den påsen är slut. Det är kul för man ser sig verkligen utvecklas inom matlagningen när man tröttnat på en maträtt, det nya med pyttipanna är att ha chilisås över hela skiten. Fan vad kreativt tänker ni men det var bara en tanke som slog mig att det skulle bli en fin mash-up. Satan vad gott det är också.
Det värsta med denna personligafinanskris är att jag inte har kunnat köpa nya rakhyvlar. Ser rent ut sagt förjävlig ut för jag har en ojämn och väldigt oglamourös skäggväxt. Vad tänker kunderna?
Jag tror jag vet det faktiskt; Get out of the streets you fucking bum, you gave up on life didn't you?

Jag har tröttnat lite på dessa månader och vill spara pengar till sommaren. Jag har gett upp att jag ska klara det själv, därför vänder jag mig till er. Jag skulle vilja ha en inneboende iallafall i några månader eller fram till sommaren. Vill kunna lägga undan pengar och betala min ack så genomtänkta Impuls-laptop. Eller kanske ska ställa mig med en bössa utanför Hemköp, starta en fond där folk kan sätta in pengar, va fan vet jag. Känner mig verkligen som en hora i en kontaktannons.

Just holla at cha boy.

Helikoptern i duschen


Vardagsglimtar

Alla har vi vårt sätt att förgylla vardagen, på figy kanske det handlar om att spendera mer tid i ugglan än på lektionerna, på jobbet kan det vara att unna sig en bulle till kaffet. Småsaker helt enkelt. Jag och Linus pratade om detta för ett tag sen och vi kom fram till en person som tar detta till det yttersta. Körskolans egen Arne. Han lever för sina vardagsglimtar, kör på sina rutiner och utsätter osäkra tonåringar i trafiken för samma tester varenda dag.
Jag har två exempel som vi utsattes för.

Det ena är att man får köra upp vid OK/Q8 på halmstadvägen sen in på lite småvägar där. Arne blir tyst, vart ska jag? Bara fortsätt säger Arne. Plötsligt tvärnitar hela bilen, jag tänkte nu jävlar körde jag sönder hela skiten. Vad hände frågar jag med en darrande röst, här får du väl inte köra svarar han självsäkert, men du sa ju att jag skulle fortsätta, ja men jag sa aldrig att du skulle köra rakt fram. Då sitter det tydligen en lite skylt där som betyder att här får man fan inte köra. Jag skämdes och backade tillbaka bilen, Arne satt jämte så nöjd, han hade lyckats ännu en gång. Ett annat exempel är när man får köra nerför Amerikabacken, man närmar sig korsningen och börjar sakta in. Kör, KÖR, KÖÖÖÖÖÖÖR skriker Arne och man tar en korsning i panik, utan att titta och fortare än någonsin.

Vet du hur jag visste att det inte kom några bilar frågar han, jag kollade i dom vinklade källarfönsterna på byggnaden tvärs över. Så man ska förlita sig på fönster i trafiken nu för tiden, vad ville han få ut av detta? Skulle jag släppt ratten och gett honom en slowclap? Jag sa inget, jag var helt tyst, chockad.
Men Arne han satt jämte med ett leende som knappt fick plats i bilen.


Mina egna vardagsglimtar? Det har jag inga, jag lever för helgerna.


Nananannanana dumpa mig

I filmer ska dom alltid göra en rejäl jävla tillställning när ett par ska göra slut. Parten som vill göra slut säger ofta vi måste prata, jag har bokat bord kl 17. Där sitter dom på en fin, lyxig restaurang med tända ljus, motpartens tankar går nog runt ganska mycket för det kan ju lika gärna vara något positivt som negativt. Det blir ju samma tillställning i båda fallen.

Att utsätta en människa för detta, många är där för att äta en bättre middag andra kanske för att fria till sin älskade. Sen kommer beskedet, BOOM, jag vill skiljas. Och personen börjar gråta så in i helvete bland denna folkskara, man drar förmodligen till sig allas blickar. Hur gör man egentligen? Tar man det före middagen för att sedan uppleva den förmodligen stelaste middagen i sitt liv? Eller tar man det efter? 
Sådärja det var ju en trevlig middag, jo du förresten när vi ändå är här jag hade en liten sak bara, jag vill skiljas. 

Jag blir nog fan hellre dumpad på msn eller sms än en middag bland folk.

Keep it gangsta

Ber återigen om ursäkt för dåligt uppdaterande men har faktiskt varit på semester ett tag. Just nu befinner jag mig i Stockholm hos Dith. Var på konsert igår, Ice Cube var huvudakten men han hade även Dub C vid sin sida och Henok Achido som förband. Henok var även förband när vi var på The Game då tyckte jag det var sisådär men igår jävlar vilken höjning, sjukt bra.

Ice Cube då?
Jag var så taggad, nästan överladdad, gick med bestämda steg till merchandise hörnan och köpte mig en t-shirt med texten keep it gangsta . Det blev lite som The Game konserten, man har inte format sina fingrar till ett W och skrikit West Side så mycket sen man gick i 7an. Det var mäktigt att få se Dub C's cripwalk känd från Up in smoke tour som även Ice Cube följde med i senare. Det blev en mäktig konsert eftersom han inte släppt någon ny skiva eller nytt material, så han spelade bara klassiker och välkända låtar.
Damn it was a good day gav mig rysningar.

Yay yaaaaaaay, West side riiiiiders baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaby.

Lika som bär?

Ni vet ibland så hoppas och tror man för mycket. Var helt säker på att det var Roy jag satt jämte och kollade på fotbollen med idag. Tänkte fråga om en autograf, tänkte försöka föra en dialog, men jag vågade inte. Det gick en stund sen slog det mig, är inte Roy Orbison död? Jo det är han ju. Frågade Uno vem det var som satt jämte, det var tydligen min kompis Martin. Fyfan ibland tar man fel.



Roy Orbison                                               Martin Plåt

Vad gör du just nu?

Tänkte skriva lite om facebook's Vad gör du just nu?

Jag tycker denna funktion misshandlas. I mitt tycke så ska man skriva just vad man gör,  något med inslag av humor, ett citat eller så ger man någon en välriktad höger i alfabetets tecken. Men sen finns det folk som får mig att vilja ta mitt rymdskepp och åka långt så in i helvete från jorden i brist på hopp om människan. Det här har utspelat sig;

- Åååå om 2 veckor får vi våra nya köksstolar
- Wieeee bara en vecka kvar
- Shiiit idag kommer dom verkligen :D:D
- Woooho nu är dom här

Allvarligt talat, vem fan bryr sig om dina köksstolar? Ok om det hade varit någon ny tv, ett djur, en bil eller bara något som kan få folk intresserade. Vad är det för märke? tum? plasma? ras? miljöbil?
Jag menar när jag läser detta så ligger jag ju inte direkt sömnlös för att det bara är en vecka kvar till att du ska få dina  satans stolar.
Jag frågar inte mig själv Vad är det för färg på stolarna? Är ryggstödet vaderat? Matchar dom med dina gardiner som jag kunde läsa om förra veckan?

- Nu har jag installerat mina nya stolar
 Robert gillar fan inte det här.

Kom igen Dennis

Fick precis ut resultatet från en omröstning nyss, den löd; Kommer Dennis att följa med till Robin idag?

Resultatet var ganska enigt, 98% tror; Nej, ni kommer få höra någon ursäkt som har med någon hund att göra.
Resterande 2% förstod inte frågan.

Händelse i Tyskland

Satt i en taxi på väg hem till hotellet klockan halv sex i Lördags/Söndags. Stämningen var god i taxin, jag och chauffören byggde upp någon slags konstig relation. Vi jävlades med varandra hela resan, skämtade om allt, det var som att han var min förlorade barndomsvän, dock kanske 20 år äldre.

Sen säger han en kommentar som får mig att tänka, va fan, sa han verkligen det?

- Robert do you know who you look like?
- No
- You look like Michael Jackson, but more handsome and white

Anledningen till att jag reagerade var att det inte var första gången jag fick höra att jag ser ut som honom.
Den första gången reagerade jag inte alls, trodde att det var något som var taget ur luften. Men när man får höra det en andra gång, är det då definitivt? Jag ser fan inga likheter iallafall.


Robert                                                                      Michael


Tyskland

Förlåt för dålig uppdaterande. Kom precis hem från match och nu måste jag packa inför resan till Tyskland imorgon.
Summerar efter helgen.

Auf wiedersehen.


Tschyckling

Vill köpa mig en färdiggrillad kyckling och en burk potatissallad. Jag kan inte för jag vet inte hur man ska reda ut kycklingen. Vad kan man äta? Hur delar man fanskapet? Det är det enda som hindrar mig.
Inser själv att det är tragiskt.

RSS 2.0